3yöhön ole kunnolla nukkunut ja nyt nukuin sen 8tuntia mutta taitaa olla sen verran univelkaa että on ihan tööt olo...eilen olis haluttanu baariinki mutta oli mummon hautajaiset ja koulun päättäjäiset niin olin sen verran tööt että en jaksanu lähteä mihinkään(joo,joo tylsä hetero tiedetään).

Kaljaa tekee niin mieli että ei sitä voi kukaan uskoa..pitää vissiin salassa juoda yks pullo kun ihmiset on vakuuttunu että kuolen jos juon pulloakaa(mikä voi olla hyin totta).

Ei sinänsä että kuolema pelottais,ei ole mitään hinkua kyllä kuolla,mutta enemmän pelottaa se helvetillinen kipu.siihen ei auta morfiinit,sun muut,tai auttaa mutta ei poista kipua kokonaan,varsinki jos saat jonku helvetin shokin(sille oli joku lääketietellinen nimi jota en muista)jonka tietysti minä sain.

Mulla oli vakaana aikomuksena juoda se pullo kaljaa jo torstaina ku ei olis ollu lastenhoitoa moneen päivään jos vaikka sairaalan joutus,mutta nyt on jo lauantai.

Joutuu kokoajan taisteleen itsensä kans tuon viinapirun takia.ei se ole saatana reilua etät jotku vetää viinaa 40vuotta ja ei mitään ja meikäläiselle pamahtaa haima ku pari vuotta tissuttelee.

Parin viikon päästä on lääkäri aika taas ja pakko kysyä siltä että saako edes pilveä polttaa,pakko päästä jollaki nollaamaan..vaikken erityisemmin pilvestä pidä,niin siitä on pakko alkaa tykkäämään.eihän sitä 14-15vuotiaana tykänny kaljastakaan,se oli helvetin pahaa,mutta nykyään se on kuin parasta nektaria.maksasin 20€  pullosta kaljaa jos sen vois juoda huoletta.

No tuollanen tilitys tähän aamutuimaan,jatketaan harjoituksia.